Blog / Toff Culture / Piese Statement

Piese Statement

NYE TRENDS

Noaptea trecerii dintre ani este unul dintre cele mai glam momente, pe care îl celebrăm atât prin petreceri memorabile, cât și prin ținute sofisticate și elegante. Așa că iată ce tip de look poți aborda în seara de Revelion, pentru a-l marca așa cum se cuvine.

Cum anul 2022 a excelat la capitolul strălucire, la final merită din plin să nu faci rabat. Aproape că nu a existat colecție de podium în care să nu vedem influențe 80s, transpuse prin broderii cu paiete, umeri supradimensionați, piese cambrate, sacouri clasice care amintesc de outfituri legendare, sau elemente din piele. Pentru noaptea de Revelion îți propunem să rămâi la un stil atemporal, tradus printr-un look all black, fie că petreci într-un restaurant select, într-un club cu muzica decadelor trecute, fie că alegi o petrecere privată.

Rochia neagră rămâne nedetronabilă în ceea ce privește alegerile vestimentare elegante, așa că anul acesta optează pentru o piesă senzuală din paiete, cu bretele subțiri, pentru a-ți pune în valoare feminitatea și forța seducției care te va însoți în următoarea perioadă. Pentru o accesorizare glam poți alege o pereche de dresuri cu pietre, așa cum ai văzut pe marile podiumuri, punctând astfel un microtrend extrem de puternic și rafinat. Pentru un look monocrom, o geantă cu aplicație statement va scoate din anonimat orice mix stilistic, la fel și o pereche de pantofi cu un element-bijuterie. Pe deasupra poți purta un sacou masculin drept, o jachetă biker din piele sau una scurtă din blană (artificială).

Ladies…

 

SAINT LAURENT

pantofi cu aplicație frontală

WOLFORD

x sergio rossi dres cu pietre
   

 

KEEP IT CLASSY

Mizează pe aerul prețios al unui look de inspirație retro compus dintr-un sacou drept și dintr-o pereche de pantaloni la dungă. Poți opta pentru varianta clasică de cămașă albă sau poți insera în outfitul tău un touch fashionable printr-un tricou cu un mesaj empowering. Ai întotdeauna la alegere și un tricou negru supradimensionat pentru o ținută minimalistă. Poartă o pereche de pantofi cu talpă groasă pentru a păstra stilul cool al întregii compoziții și adaugă un detaliu strălucitor, precum o bijuterie cu aer baroc, pentru a da ținutei un aer atât festiv, cât și simbolic.

…and Gentlemen

 

 

DOLCE & GABBANA

sacou cu un nasture

VALENTINO

cămașă cu ținte aplicate

VALENTINO

pantaloni din lână

VALENTINO GARAVANI

mocasini vlogo

 

 

Text: Andreea Leța