Blog / Toff Culture / Winter trends FW22

Winter trends FW22

PIESE CHEIE PENTRU MUNTE

Odată cu debutul sezonului de ski ne-am orientat atenția spre garderoba de iarnă, definită în primul rând de confort, apoi de libertate de mișcare și, nu în ultimul rând, de un touch stylish pe care să-l iei cu tine chiar și în vârf de munte.

Ne-am inspirat din imaginile de arhivă 40s de la evenimentul cu o istorie de peste 100 de ani Marquette Winter Carnival, dar și din actualele tendințe care merg spre anii ’90, pentru a compune ținute în care jocurile cromatice îmblânzesc chiar și cele mai năprasnice temperaturi. Ne-am îndreptat atenția spre croielile clasice, care te ajută atât să le integrezi în numeroase lookuri, mixându-le cu piese diverse, cât și să păstrezi permanent o notă sofisticată în outfitul tău.

Optează pentru o ținută de inspirație retro compusă din piese care creează un contrast sofisticat din punct de vedere cromatic. Nuanțele delicioase de caramel, ciocolată caldă, măr copt sau vanilie vor fi perfect puse în evidență de tonurile intense de negru. Foarte importantă este combinația de materiale, așa că te încurajăm să optezi pentru texturi plăcute la atingere, precum lâna sau mohairul, care pot fi puse în valoare de materiale lucioase precum fâșul. Adaptează un astfel de look marilor trenduri de anul acesta printr-o pereche de pantaloni evazați, ultra fashionable, care vor scoate întreaga ținută de munte din tipare, păstrându totuși specificul sezonului și al mediului.

ICE, ICE, BABY

 

 

VALENTINO

pulover cu capă

NANUSHKA

pantaloni tricotați

VALENTINO GARAVANI

mănuși din piele cu aplicație
 

LORDS OF THE BOARDS

Dă un aer ludic ținutei tale montane prin imprimeuri și jocuri grafice în nuanțe aprinse. Ia puțin din spațiul urban pe pârtie printr-un imprimeu graffiti exemplificat de o jachetă statement și a unei perechi de bocanci cu un twist edgy și talpă interesantă. Optează pentru o pereche de pantaloni negri și pentru un pulover clasic pentru un touch sofisticat al întregii ținute și completează outfitul cu o căciulă cu imprimeu sau simplu. Astfel, vei pune în evidență și printul, și liniile fiecărui element.

COOL IT UP

DOLCE & GABBANA

geacă cu imprimeu graffiti

VALENTINO GARAVANI

căciulă tricotată

VALENTINO

pantaloni nylon cargo

BALLY

ghete sport îmblănite

 

Text: Andreea Leța