Blog / Toff Culture / Winter Mood

Winter Mood

FEELIN’ COZY

 

Odată ce-și intră în rol, sezonul rece devine o provocare pentru toți iubitorii de fashion. Temperaturile scăzute te obligă să găsești raportul perfect între gros îmbrăcat și fashionable, prin urmare, inspiră-te și descoperă piesele cheie ale momentului – itemurile care pot face diferența în multiple mixuri stilistice.

Un mix între minimalist și statement rămâne în topul preferințelor chiar și atunci când anotimpul rece dă peste cap termometrele și planurile noastre de styling. Bazează-te pe creativitate și compune ținute confortabile unde să alegi o jachetă în tendințe pe care o poți mixa cu piese monocrome, optează pentru materiale cât mai plăcute la atingere, cum ar fi un body sau o maletă din bumbac, peste care poți purta un pulover supradimensionat din lână sau din mohair și nu ignora nici pantalonii din piele sau piele întoarsă. Pentru zilele răcoroase și fără zăpadă o pereche de pantofi sau ghete sport cu un puffer supradimensionat este o alegere cool.

 

THE IT-ITEMS FOR HER

 

DOLCE & GABBANA

geacă matlasată oversized

INÈS & MARÉCHAL

pantaloni din piele

SAINT LAURENT

pantofi sport sl/61

WOLFORD

pulover din lână

 

THE DETAILS

 

Ce poate fi mai plăcut decât să te lași învăluit în confortul unei jachete matlasate? Probabil să porți un pulover dintr-o combinație prețioasă de materiale! Ce spui de o piesă din lână și mătase cu un efect vizual 3D? Lookul poate conține un mix de registre dacă adaugi o pereche de pantaloni jogging, extrem de comozi. Poți insera și un tricou alb clasic, cu un twist contemporan ilustrat printr-un motiv grafic amuzant în cazul în care ajungi în fața unui șemineu, după o excursie prin aerul puternic al stațiunii montane preferate. Completează ținuta cu elemente la fel de cozy, precum un șal din lână și o căciulă. Poartă un rucsac practic, în care îți poți organiza lucrurile cu ușurință și alege o pereche de bocanci cu o talpă interesantă pentru a da lookului tău un twist fashionable.

 

THE IT-ITEMS FOR HIM

 

 

VALENTINO

geacă cu logo

PHILIPP PLEIN

pulover ls monogram

VALENTINO

pantaloni untitled studs

PALM ANGELS

rucsac imprimeu logo

 

 

 

Text: Andreea Leța