Blog / Toff Culture / Trending Gifts

Trending Gifts

IDEI STILATE PENTRU CADOURI

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase momente ale anului pe care, de obicei, le marcăm prin mici semne de afecțiune către cei dragi. Pentru a te inspira și pentru a-ți ușura căutările, am făcut o listă a celor mai stilate cadouri de Crăciun

Atunci când vine vorba de a oferi ceva, trebuie să ții cont de fiecare detaliu care îl definește pe cel care va primi cadoul tău. Și pentru că ne place să ne exprimăm sentimentele și prin astfel de gesturi care marchează momente speciale, îți sugerăm ca anul acesta să optezi pentru piese clasice, atemporale, cu un twist ultra glam, care să le amintească întotdeauna celorlalți de acest Crăciun. Înainte de a începe sesiunea de shopping, rememorează câteva dintre momentele petrecute alături de cei cărora urmează să le oferi cadourile pentru că, până la urmă, chiar ei vor fi cea mai bună sursă de inspirație! Noi ne-am gândit și la partea practică, dar și la micile plăceri vinovate ale fiecăruia și am ales câteva itemuri statement.

În primul rând, o femeie nu are niciodată prea multe bijuterii sau prea multe perechi de pantofi, așa că dacă vrei să ai certitudinea că atenția ta va fi cu adevărat apreciată, caută acele piese care ar completa perfect garderoba unei doamne. O pereche clasică de stiletto se transformă într-un statement atunci când optezi pentru itemuri cu aplicații, iar în ceea ce privește bijuteriile, în tendințe continuă să fie piesele cu inserții care te duc cu gândul la vintage, cum ar fi cele cu perle. Iar dacă îți dorești să oferi un accesoriu deosebit, care va atrage toate privirile, o geantă într-o nuanță îndrăzneață de roșu va face senzație la un eveniment black tie sau la o seară la Operă, acolo unde poate purta și o pereche senzuală de mănuși.

 

FOR HER

SAINT LAURENT

pantofi cu aplicație frontală
     

 

ALWAYS THE CLASSICS

Mizează pe clasic și în cazul domnilor. O cămașă albă clasică, cu detalii precum eticheta aurie sau materialul ușor lucios, fac diferența dintre piesele casual și office și cele elegante. Poți completa cu o cravată texturată în alb și negru pentru a păstra nota sofisticată. Dacă tinzi să alegi un cadou practic, un rucsac cu un desgin stylish poate fi răspunsul, optând pentru o piesă cu fermoare aurii prețioase. Iar ca tabloul să fie complet, alege și în acest caz un accesoriu-fantezie, precum umbrela cu mâner prețios.

 

FOR HIM

BILLIONAIRE

cămașă cu logo aplicat

DOLCE & GABBANA

cravată cu textură imprimată
   

 

Text: Andreea Leța